top of page

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да поръчам? 

Може да поръчате свещ, чрез чат бутона на сайта, като ни пишете. Да се свържете с нас в социалните мрежи: 
Facebook: Booksy Flames
Instagram: booksyflames

Както и да ни пишете на имейл: booksy@abv.bg

Колко време отнема доставката? 

Доставката в рамките на страната до адрес и офис на куриер отнема 1 (един) работен ден. Като това е съобразено и с работните дни на куриерската избрана от вас фирма. Времето за изработка на една поръчка отнема от 1 до 3 работни дни.

Как ще разбера кога ще бъде изпратена поръчката ми? 

Винаги след изпращане на поръчката ще получите съобщение с номера на товарителницата. 

 

Как са избера аромат? 

Всека наша свещ съдържа информация за себе си и от какви аромати е направена. Винаги сме на среща, за да ви помогнем в избора и да ви дадем допълнителна информация. 

 

Какви материали използвате? 

Материалите, които използваме са екологични. Соев восък, памучен фитил и сертифицирани ароматни масла в стъклено карамелено бурканче. Създадени са с цел по-чист пламък и усещане за пълен уют. 

 

Как да поддържаме свещта? 

Бихме ви посъветвали няколко неща, за да може свещта ви да има по-дълготраен живот и да запази аромата си: Свещите имат спомен, за това при първото запалване оставете свещта оставете восъка да се разтопи плътно и да направи кладенче. Преди всяко запалване, подрязвайте фитила 1,2 см. за по-чист пламък. Восъкът, който използваме е соев и се чисти изключително лесно с топла вода и препарат за съдове, 

Какво да правим с бурканчето след като свещта изгори до край? 

След като свещта изгори до край и сте почистили бурканчето с топла вода и препарат за съдове може да го използвате по-много различни начини и да го включите във вашият интериор (може да посетите нашия профил, там имаме видео с предложения) или да ни го изпратите обратно, така ще получите и 10% отстъпка при следваща поръчка. 

Как ще опаковате поръчката? 

Опаковането на нашите поръчки е едно от любимите ни неща. Стараем се винаги да са опаковани естетически в картонена крафт кутия и панделка, но също така опаковаме всеки продукт много добре, за да не бъде наранен при превоза. 

Мога ли да поръчам индивидуална поръчка с различен аромат и дизайн? 

Разбира се. Винаги може да направите такава вид поръчка. Обичаме предизвикателствата и ще се радваме да направим нещо специално за вас или любим човек. 

bottom of page