top of page
ca560cff-ee77-4cf9-96aa-0ec426588850.jpg

Кои сме ние

Ние сме Криси и Роси и вярваме, че човек трябва да стои зад нещата, които прави с цялата си личност. Също така вярваме, че когато правиш нещо, което обичаш, това си личи и в най-малките детайли.

Ние обичаме приключенията, но още повече обичаме домашния уют, спокойните недели вкъщи, на дивана с книга в ръка. Това усещане се опитваме да пресъздадем за вас с ароматните ни свещи.

  • Facebook
  • Instagram

Нашата история

Историята ни, подобна сигурно на много други, започна в едни от най-вълнуващите ни години. Запознахме се през, вече далечната, 2013 година във Факултета по журналистика, където учихме “Книгоиздаване”.

Именно оттам тръгна нашето приятелство и общата ни страст към книгите. А през 2020 година, която ни затвори вкъщи, решихме да започнем да споделяме и с вас обичта си към приказни истории. Създадохме блог, в който да ви разказваме за всички книги, които ни вдъхновяват.

 

Това не ни стигна напълно да изразим себе си и успяхме да съберем смелост да реализираме още една нашата мечта - да правим ръчно наляти соеви свещи на книжна тематика. Да пресъздаваме аромат на уют и на истории за герои, на които искаме да приличаме, истории, които карат сърцата ни да се вълнуват.

И така, вече толкова години ние сме приятелки, бивши съквартирантки и партньори в нови и нови начиания.

 

Това сме ние Криси и Роси. Готови за приключения.

98c9045f-4c5c-4043-a354-f271e768982d.jpg

Как да се вържете с нас

Винаги ни е приятно да чуем мнението ви за продуктите ни, да си поговорим или да приемем ново предизвикателство за свещи по поръчка.

Не се колебайте, свържете се с нас!

  • Facebook
  • Instagram

+359 893496508

bottom of page