top of page
Търсене
  • Снимка на автораbooksy0

Здравейте, четящи приятели

Ние сме колективът на @booksy0. Както може би вече знаете, ние сме три обикновени момичета през деня и книжни дракончета в свободното си време. Отдадени читатели и, надяваме се, професионалисти, ние четем много различни неща, имаме коренно различни интереси и това прави инстаграм профила ни разнообразен през последните 2 години.

Надяваме се същото да се получи и с това ново пространство – само наше и ваше.

С него искаме да създадем уютно място за всеки, който има нужда от препоръка за ново четиво или иска да прочете интересно (отново, надяваме се) мнение за книга, която вече е прочел. Искаме да създадем място, където освен да получите препоръки, ще можете и вие да ни давате такива, да се включвате и с вашето мнение. Ще се стараем да създадем отворен и най-вече забавен диалог.


Засега идеята ни за този блог е да пишем публикации за любимите си или не толкова любимите четива, точно както правехме досега в инстаграм. Към това искаме да добавим различни игри и публикации по други теми, свързани с книгите като цяло, с четенето и с мястото им в съвременния сложен свят и богатото ни на източници за информация ежедневие.Любимият ни инстаграм профил, разбира се, ще продължи да съществува. Там ще пускаме подобно съдържание, както досега. А сега, когато този нов блог съществува и в него ще залагаме повече на думите, в инстаграм ще можем да наблегнем на снимките, видеата и различните визуални методи.23 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page